Web Design


Ne krijojmë Web faqe prefesionale që ofron një eksperienc relevante për klientët tuaj

Media Sociale


Ne ofrojm ndihëm për krijimin dhe dizajnimin e aplikacioneve sociale

Branding


Dizajnim të logos për biznesin tuaj. Identiteti është me rëndesi

SEO


Është me rëendësi që website juaje të gjindet ne Google.

Portfolio

 • Baumir

  Baumir

 • Kalog Bau

  Kalog Bau

 • Sunna Dienstleistungen

  Sunna Dienstleistungen

 • Bohrhit

  Alpha