Për Ne
Një prani profesional ne Internet është thelbësore për çdo biznes.

Gjithnjë e më shumë konsumatorë janë duke kërkuar me shumë shërbime në internet kshtuqe website-i është përshtypja e pare qe paraqet identitetin e nje biznesi.

Website-i i duhur krijon besimin me klientët potencial dhe mundëson zhvillimin afatgjatë të biznesit .

Si një studio kreative dhe me përvojë të projektimit të webfaqeve të internetit nga Cyrihu, kemi përvojë në krijimin e webfaqeve të interneti tërheqëse për bizneset e vogla, të mesme dhe të mëdha. Ne bejm zgjidhje per website-in tuaj në mënyrë që të gjendet më leht në google dhe të tërheq konsumatorë të rinj. Një dizajn I cilësis së lartë për website-in tuaj perfshire edhe krijimin e emrit te domain dhe hosting-ut (www. domain juaj.ch ose .com .de .co .uk .at .fr etj)

Sa I perket hosting-ut ne munde te ju rekomandojmë ofrues shumë të mirë dhe te volitshem.

Ju faleminderit për interesin tuaj dhe ne do mirremi me kërkesën tuaj. Nëse keni pyetjet, ju lutemi të na Kontaktoni.